Wekelijks op Woensdagochtend

Wekelijkse Biodanza groepen

Wekelijkse Biodanza groepen

Biodanza op woensdagochtend

Deze groep bestaat al 3 jaar. Het is een heerlijke groep die op dit moment vooral uit vrouwen bestaan.

Elke woensdagochtend 9u15 (inloop 8u55 )- 11u15

Deze groep is   gevorderd en staat soms open voor beginnende Biodanza dansers of dansers die tot nog toe alleen op feesten hebben gedanst.

Vele tientallen mensen hebben het afgelopen vier jaar kunnen kennismaken met Biodanza in de Balzaal in Gouda. Voor het merendeel van deze mensen bleek dat echt een verrijking voor hun leven. Voor mensen die dit willen gaan proberen is er daarom goed nieuws.

Wat is Biodanza?

Biodanza betekent letterlijk  ‘De dans van het leven’ Het wordt over de hele wereld gedanst, het aantal deelnemers neemt meer en meer toe. Biodanza is een heerlijke manier van bewegen en dansen. Daarnaast heeft het talloze bijkomstige voordelen. Biodanza is een manier om snel in aanraking te komen met je gevoel. En daar zit je levensstroom die je laat weten wat er echt toe doet in je leven. Biodanza is een manier om expressie te geven aan je gevoel. Je gevoel wordt tijdens de Biodanza op een organische manier vertaald in dans.  De mensen die ervaring hebben met Biodanza ontwikkelen hierdoor meer zelfvertrouwen, minder stress, ze leren op een affectieve wijze omgaan met zichzelf en met anderen. Ze ervaren meer contact en tevredenheid met zichzelf, waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.
Tijdens het dansen wordt niet gesproken, waardoor er een hele oorspronkelijke manier van contact ontstaat. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.Iedereen kan meedoen

 

Prijzen  

Danskaart voor € 57,00 voor 4 keer, onbeperkt geldig

Danskaart van € 140,00: 13 weken achter elkaar geldig of 10 weken onbeperkt geldig

Losse les € 15,-

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.