Wekelijks op Donderdagavond

Biodanza op donderdagavond

Deze groep danst al 3 jaar met elkaar. En tot vorig jaar konden ook steeds nieuwe dansers in stromen. Omdat het voor mensen fijn kan zijn om echt met een beginners groep te beginnen, elke  dinsdagavond komen kennismaken met Biodanza. Na een tijd(je) kun  je mogelijk instromen op woensdagochtend, woensdagavond of donderdagavond, maar de kans is groot dat je samen met de mensen op dinsdagavond wilt blijven dansen.

Kun je niet op dinsdagavond dan kunnen we overleggen of je past in de woensdagochtend, woensdagavond of donderdagavond groep.   Mail naar info@dansenleef.nl

Elke donderdagavond 20u00 (inloop 19u40) – 22u00

Deze groep is gevorderd en staat soms open voor beginnende Biodanza dansers of dansers die tot nog toe alleen op feesten hebben gedanst.

Vele tientallen mensen hebben het afgelopen vier jaar kunnen kennismaken met Biodanza in de Balzaal in Gouda. Voor het merendeel van deze mensen bleek dat echt een verrijking voor hun leven. Voor mensen die dit willen gaan proberen is er daarom goed nieuws. Je bent welkom om mee te komen dansen in de woensdagochtend of donderdagavond groep. Deze groepen zijn half gevorderd en zullen je met open armen ontvangen. Je zult je er zeker snel thuis voelen.

Wat is Biodanza?

Biodanza betekent letterlijk  ‘De dans van het leven’ Het wordt over de hele wereld gedanst, het aantal deelnemers neemt meer en meer toe. Biodanza is een heerlijke manier van bewegen en dansen. Daarnaast heeft het talloze bijkomstige voordelen. Biodanza is een manier om snel in aanraking te komen met je gevoel. En daar zit je levensstroom die je laat weten wat er echt toe doet in je leven. Biodanza is een manier om expressie te geven aan je gevoel. Je gevoel wordt tijdens de Biodanza op een organische manier vertaald in dans.  De mensen die ervaring hebben met Biodanza ontwikkelen hierdoor meer zelfvertrouwen, minder stress, ze leren op een affectieve wijze omgaan met zichzelf en met anderen. Ze ervaren meer contact en tevredenheid met zichzelf, waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.
Tijdens het dansen wordt niet gesproken, waardoor er een hele oorspronkelijke manier van contact ontstaat. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.Iedereen kan meedoen

Danservaring of een goede conditie zijn absoluut geen vereisten om mee te kunnen doen. Het is voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Je hebt geen eigen danspartner nodig dus je kunt gewoon alleen komen.

Prijzen  

Een 13 x kaart (achter elkaar of 10 x onbeperkt geldig) wordt € 140,-

Een 4 x kaart wordt € 57,-, onbeperkt geldig

Losse les € 15,-

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.