sept 2018 – juni 2019 Biodanza Jaargroep voor alle vrouwen ‘De vrouw van je leven’

Jaargroep vrouwen 18/19

De vrouw van je leven

Biodanza Jaargroep voor vrouwen

Aanstaande zondag 27 januari is laatste kans  voor vrouwen mer ruime Biodanzaervaring om in te stromen in de Jaargroep voor vrouwen. We dansen nog vijf heerlijke dansdagen met elkaar! Rode draad in het programma is “De vrouw van je leven’, waarin je misschien meer dan ooit bevestigd krijgt:  de vrouw van je leven dat ben je zelf!

Zou je willen aansluiten? Bel of mail even om af te stemmen.  Mail info@dansenleef.nl of bel Geny Wuestman (06-50569383) of Ingrid Steen (06-34651609)

Because there is one thing stronger than magic: sisterhood’    Robin Benway

 

Kun jij je een voorstelling maken hoe je zou leven als (onbewuste) belemmeringen je niet meer in de weg zitten. Zou je sprankelen, mag jij stralen van jezelf? Sta jij jezelf toe jouw zachte sensuele kracht ruimte te geven, je eigen seksualiteit vrij te uiten? Kun jij jezelf in alle puurheid omarmen?

 

Veel vrouwen herkennen zich in het verlangen om zich te bevrijden uit oude beknellende overtuigingen. Die belemmeren ons om het leven te leiden dat we werkelijk zouden willen en kunnen leven. Deze overtuigingen zijn er in geslopen en voelen soms als een wurggreep. Normen die ons geconditioneerd hebben in hoe we ons als vrouw zouden moeten gedragen. Dit maakt dat we, vaak onbewust, onze werkelijke levensstroom op slot zetten.

In het jaarprogramma creëren we met elkaar een veilige bedding. Daarin laten we onze diepste gevoelens via de dans naar boven komen. We bevrijden ons van overtuigingen die ons niet meer dienen, en geven ruimte aan passie, sensualiteit, seksualiteit en ook transcendentie. Dan dienen nieuwe mogelijkheden zich aan. Er is ruimte voor groei en innerlijke verdieping.

 

Ben jij een vrouw die wil onderzoeken welke verborgen krachten er nog naar boven mogen komen. Voel je je aangesproken en verlang je er ook naar om sisterhood te creëren waarin we met elkaar kunnen lachen, huilen, delen en dansen? Dan is dit programma helemaal perfect voor jou. Reserveer je plek.

Woman instinctually know how to nourish each other, and just being with each other is restorative – Tanja Taaljard.

 

Data

1.       23 september 2018

2.       28 oktober 2018

3.       25 november  2018

Resterende data:

4.       27 januari 2019

5.       10 maart 2019

6.       14 april 2019

7.       26 mei 2019 evt. buiten en/of in de natuur

8.       30 juni 2019 evt. buiten en/of in de natuur

Alle dagen zijn zondagen en geen van deze data vallen in de vakanties of de drukke decembermaand

Deze dagen worden gegeven door Ingrid en Geny, deels gezamenlijk en deels door een van ons.

 

Kosten

De  kosten van de resterende vijf dagen bedragen € 270,- per deelnemer.  

Na je betaling is de inschrijving definitief.  

Zou je willen deelnemen maar is het geld een struikelblok voor je, neem dan contact met een van ons op.

Je kunt bij deze jaargroep dus geen losse dag mee dansen en dit is de laatste keer dat nieuwe vrouwen kunnen instromen. 
De volgende dag is op 27 januari.
Elke dag heeft en apart thema waar je een uitnodiging voor krijgt. Het overkoepelende thema is ‘De vrouw van je leven’
Ben jij vrouw en voel jij het verlangen om mee te dansen? Laat het ons weten!

Voor wie?

Deze bijzondere groep is geopend voor alle vrouwen met ruime Biodanza ervaring. We willen je graag eerst telefonisch spreken als je belangstelling hebt om mee te dansen.

Lunch

De lunch doen we gezamenlijk, we vragen jullie allemaal iets voor een heerlijke  lunchtafel mee te nemen.

 

Locatie

De locatie is de Balzaal in Gouda. Groen van Prinsterersingel 44 Gouda.

 

Aanmelden

Mail  info@dansenleef.nl

Meer info: Bel Geny Wuestman (06-50569383) of Ingrid Steen (06-34651609)

 

Over Geny en Ingrid

 Geny en Ingrid zijn Biodanza docenten met ruime ervaring en hebben extra trainingen gevolgd  als: Identiteit en Eigenwaarde, Biodanza in de Natuur en Continued learning  en Vier dieren en vier elementen van Antonio Sarpe.

Wij,  Geny en Ingrid zijn 2 gepassioneerde Biodanza facilitators en geven sinds 2013 samen een wekelijkse groep, momenteel loopt ook onze jaargroep “overal jezelf zijn. ” We genieten volop van onze groei als mens, als Biodanza facilitator maar vooral ook als vrouw. We ervaren dat ons leven steeds rijker wordt.  

Onze kracht in samen lesgeven is dat we elkaar stimuleren en enthousiasmeren goed op elkaar zijn ingespeeld, elkaar ruimte kunnen geven en bovendien veel van elkaar houden. Juist onze verschillen maken ons sterk en zo wordt één en één, drie.

Onlangs verzorgde Geny een Biodanzavakantie voor vrouwen naar Spanje met 8 vivencia’s die afgestemd waren op de groep en allerlei aspecten van het vrouwzijn. Zij ervoer dat de vrouwen nog meer van zichzelf lieten zien en dichter bij zichzelf en bij elkaar kwamen. Helemaal vol van deze prachtige reis deelde ze de wens om meer met vrouwengroepen te gaan dansen met Ingrid. Ingrid bleek ook al langere tijd de wens te koesteren om meer met vrouwen energie te gaan werken.

En nu is er een gezamenlijk verlangen om juist de prachtige zachte kracht die in elke vrouw aanwezig is, te bevrijden en te laten floreren. Hoeveel we zielsveel van mannen houden en hoe graag we ook met mannen dansen, we geloven ook dat juist in de veilige en intieme bedding van het samenzijn met vrouwen, stukken in ons bevrijdt kunnen worden door de herkenning in elkaar. Biodanza is daarvoor het perfecte instrument. Voel je je aangesproken en verlang je ook om met elkaar een sisterhood te creëren waarin we met elkaar kunnen lachen, huilen, delen en dansen? Reserveer je plek. Want de vrouw van je leven, dat ben jij!

Geny Wuestman en Ingrid Steen