13 januari 2019 ‘Love can build a bridge’ Biodanza dansdag ‘Ware liefde’

Ware liefde’

Nog twee Biodanza dagen voor iedereen met Biodanza ervaring, ook losse dagen mogelijk.

13 januari 2019: Love can build a bridge
31 maart 2019: Love will lead us on

Tijden:
Vanaf 10.00 staat er iemand bij de deur om je te ontvangen en kun je aankomen met een lekker kopje koffie of thee.
Aanvang 10.30 uur
Einde circa 17.30 uur

Lunch
Neem iets lekker mee om te delen voor een gezamenlijk buffet.
Serviesgoed, bestek en keukenapparatuur zijn aanwezig.

Prijzen
€ 105,- voor twee dagen
€ 55,- losse dag
Zou je willen deelnemen maar is het geld een struikelblok voor je, neem dan contact met een van ons op.

Locatie
De Balzaal van de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne
Groen van Prinsterersingel 44
2805 TE Gouda

Aanmelden
Mail info@dansenleef.nl

Meer info: Bel Geny Wuestman (06-50569383) of Ingrid Steen (06-34651609)

Meer info over ‘Ware liefde’
In ons allemaal zit een diep verlangen naar liefde. Echte, ‘ware’ liefde. We hebben allemaal onze eigen ideeën hierover. We herkennen het in diepe gevoelens van dankbaarheid, blijdschap, geluksgevoelens, houden van gevoelens en alle andere positieve gevoelens. Echt woorden vinden om het naar waarheid te definiëren is vooral voer voor verlichte dichters. Wij doen het liever in de dans….

Als we deze emoties van liefde ervaren wordt ons leven lichter, zachter, makkelijker, opener, sexier, rijker en voller. Hoe graag we ook willen dat een ander mens ons dit schenkt, elke keer blijkt weer dat werkelijke liefde zijn bron vindt in ons zelf. Als we in contact zijn met deze bron kunnen we van ons zelf houden en zelfs verliefd worden op het leven. Wie dat bereikt ervaart een staat van moeiteloosheid waardoor het leven lichter en leuker wordt.

Veel mensen weten hoe het is omdat ze ook de opponent kennen: angst. Als die zich aan dient stroomt er niets en ons leven voelt zwaar. Liefde lijkt dan een ver, iets waar je hard voor moet knokken.

In 2018 en 2019 organiseren Geny en Ingrid, een reeks van vier verdiepende dansdagen die verbonden zijn met dit thema. Het doel is om ons op een steeds dieper level te openen voor de stroom van liefde in ons. En ons te leren afbuigen voor angst. Onze uitnodiging is om met alles te dansen. Elke keer kun je je dan verder bewegen in de onuitputtelijke bron van de liefde. Of je deze bron van liefde nou vaak, soms of bijna nooit ervaart, het zal een verrijking zijn voor je leven om hieraan deel te nemen.

Wij zijn Biodanza docenten met ruime ervaring en hebben extra trainingen gevolgd onder meer: Identiteit en Eigenwaarde, Biodanza in de Natuur en Continued learning en Vier dieren en vier elementen van Antonio Sarpe.