Biodanza basisgroep elke dinsdagavond

foto Biodanza 2

Met Biodanza kennismaken op dinsdagavond

Elke eerste dinsdag van de maand ben je welkom om met Biodanza te beginnen. Je bent vrij om een proefles te nemen van € 10,- of gelijk een proefkaart van drie of tien keer te nemen.

De eerst volgende kennismakingsavond is:

  • 9 januari 2019

Om echt te kunnen ervaren wat Biodanza met je kan doen raden we aan om ten minste 10 lessen te volgen. En wat het met je zal doen  is bij iedereen anders, maar wat we vaak horen is dit:

  • Ik vind het zo fijn dat ik lekker vrij kan bewegen:  het gaat niet over danspasjes en niemand let op je. Het gaat wel om lekker in je vel zitten en je gevoel uitdrukken via de beweging.
  •  Ik voel dat  nu meer uit het leven kan halen. Ik ervaar verdieping, ontdek  wat ik werkelijk wil en ervaar dat ik ten volle leef.
  • Ik geniet van het diepere sociale contact: echte aandacht, en respect, en vrolijke en ontroerende ontmoetingen.
  • Ik voel meer en leef meer vanuit mijn hart. Ik voel  meer contact met mezelf,  anderen en alles om me heen.
  • Ik zit  lekkerder in mijn vel. Ik ervaar  een gevoel van welbevinden en tegelijk dat ik helemaal oké bent.

Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf? Kom deze week kennismaken met Biodanza.

De eerste 10 lessen kosten € 95,- .*

Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 30,- * en kunnen drie keer meedoen.

Liever eerst één les proberen? De kosten zijn dan € 10,-

daarna kun je een proefkaart aanschaffen van drie of tien keer.

Wanneer? Op dinsdagavonden  van 20.00 tot ca. 22.00 uur (inloop 19.40 uur)

Elke eerste dinsdag van de maand zijn nieuwe mensen welkom.

Waar? De Balzaal van de Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

 Wat trek je aan? makkelijk zittende kleding. We dansen op blote voeten of bijv. zachte dansschoentjes

Aanmelden: mail naar info@dansenleef.nl

* Deze tarieven gelden alleen voor mensen  zonder Biodanzaervaring en voor achtereenvolgende lessen. In de vakanties is geen les en je kunt eventueel in dezelfde week een gemiste les inhalen in één van de gevorderden groepen.

Na deze lessen kosten de workshops (afhankelijk van het type kaart je kiest) € 11 – – € 15,-

Meer tips


Wat doet Biodanza? Met op de achtergrond beelden van de Biodanza kick off met bijna 200 dansers. Tijdens de wekelijkse groepen dansen we (afhankelijk van de groep) meestal met 8 tot 25 deelnemers.

Biodanza in Gouda

Vele tientallen mensen hebben het afgelopen zes jaar kunnen kennismaken met Biodanza in de Balzaal in Gouda. Voor het merendeel van deze mensen bleek dat echt een verrijking voor hun leven. Voor mensen die dit willen gaan proberen is er daarom goed nieuws. Je bent welkom om mee te komen dansen.

Wat is Biodanza?

Biodanza betekent letterlijk  ‘De dans van het leven’ Het wordt over de hele wereld gedanst, het aantal deelnemers neemt meer en meer toe. Biodanza is een heerlijke manier van bewegen en dansen. Daarnaast heeft het talloze bijkomstige voordelen. Biodanza is een manier om snel in aanraking te komen met je gevoel. En daar zit je levensstroom die je laat weten wat er echt toe doet in je leven. Biodanza is een manier om expressie te geven aan je gevoel. Je gevoel wordt tijdens de Biodanza op een organische manier vertaald in dans.  De mensen die ervaring hebben met Biodanza ontwikkelen hierdoor meer zelfvertrouwen, minder stress, ze leren op een affectieve wijze omgaan met zichzelf en met anderen. Ze ervaren meer contact en tevredenheid met zichzelf, waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.

Tijdens het dansen wordt niet gesproken, waardoor er een hele oorspronkelijke manier van contact ontstaat. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.Iedereen kan meedoen

Danservaring of een goede conditie zijn absoluut geen vereisten om mee te kunnen doen. Het is voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Je hebt geen eigen danspartner nodig dus je kunt gewoon alleen komen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.