Biodanza met Geny

bd05


Wekelijkse Biodanza groepen met Geny Wuestman

Optioneel Biodanza workshops/series lessen op aanvraag

  • voor kinderen*
  • voor ouderen*
  • voor groepen volwassenen (bijv. bij een afscheid op het werk, een verjaardag of andere gelegenheid: voor meer verbinding en plezier tussen de gasten)

Ook jij bent hier welkom als je Biodanza wilt komen proberen. Je kunt elke week instromen. Denk je er over om te komen dansen? Neem dan even contact op met Geny,  bel 06-50569383 of mail geny@dansenleef.nl

Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het Biodanza systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn. Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei.

Voor mensen die denken dat ze niet goed kunnen dansen is Biodanza een verademing. Er leeft een danser in iedereen. En iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes en in comfortabel zittende kleding.

Prijzen

Voor mensen zonder Biodanza ervaring hebben we een speciale aanbieding: € 25,00 voor de eerste 3 lessen. Deze kaart is dan 3 opeenvolgende woensdagavonden geldig.

Danskaart voor €55,00 voor 4 keer, onbeperkt geldig

Danskaart van € 130,00: 13 weken achter elkaar geldig  of 10 weken onbeperkt geldig

Losse les € 15,-

* Geny volgde de speciale Biodanza extensies om Biodanza les te mogen geven aan kinderen (bijv. op scholen of Brede school) en aan ouderen ( bijv. in een verzorgingshuis) en Biodanza in de natuur.

Oog16-17-16

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.