Biodanza jaargroep met Geny en Ingrid ‘Overal jezelf zijn’


-24 juni ’18 Biodanzajaargroep met Geny en Ingrid ‘Overal jezelf zijn’


Biodanza Jaargroep 

Werken aan je persoonlijke groei met behulp van dans. Is dat geen heerlijk vooruitzicht? Dat is wat we je aanbieden met ons Biodanza jaarprogramma.

Wat Biodanza is en doet hoeven we je niet meer uit te leggen. Dat weet je al op basis van de ervaring die je inmiddels hebt opgebouwd. In dit programma gaan we nog een stap verder en dieper.

Biodanza geeft natuurlijk in de eerste plaats een podium voor dans, plezier, intense muziek en bewegen. De dikke plus die Biodanza biedt is dat er ook gewerkt wordt aan persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.  Dat is precies de verdiepende laag die in het jaarprogramma extra aandacht krijgt.

Persoonlijke groei heeft voor ieder individuele thema’s. Sommige hebben iets te overwinnen, anderen misschien iets door te ontwikkelen of te transformeren. Wat dat ook is, in de dubbele vivencia’s die we in een reeks zondagen gaan geven komt het allemaal aan bod. En daarin mag jij als deelnemer er helemaal zijn, je volledig manifesteren met alles wat er vanuit jouw ‘zijn’ opkomt. Identiteit, eigenwaarde en het beleven van plezier in de dans zijn daarbij sleutelbegrippen.

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”― Friedrich Nietzsche

Wat is een Biodanza jaargroep?

Vanuit de sterke onderlinge afstemming in de groep wordt een dynamiek opgebouwd waarin je wordt uitgenodigd de persoonlijke thema’s die bij jou spelen nader te gaan verkennen. Ze kunnen worden geraakt en geopend. De vivencia’s zijn zo samengesteld dat op een organische manier wordt bijgedragen aan datgene wat voor jou goed is.

Alles wat er in jou wordt losgemaakt mag een plek krijgen. We streven er naar om de vivencia’s een extra verdiepend effect te geven dat alle kans biedt langer door te werken. We verwachten dat dit ook buiten de dansvloer doorwerkt in jouw omgang met anderen. Dat zou betekenen dat je interacties met anderen rijker kunnen worden omdat jij aan jezelf meer ruimte geeft om echt je zelf te zijn. Daardoor gaan verbindingen echter en voller worden in je beleving. Je geeft daarin beter je eigen grenzen aan, die soms verder liggen en soms juist ook niet.

 

Programma van 8 zondagen van 10:30 – circa 17:30 uur

De volgende data zijn:

zondag 11 maart 2018

zondag 15 april 2018

zondag 27 mei 2018 evt. buiten en/of in de natuur

zondag 24 juni 2018 evt. buiten en/of in de natuur

Geen van deze data vallen in de vakanties of de drukke decembermaand.

Deze dagen worden door ons beide gegeven of door een van ons.

 

Kosten

De totale kosten van de resterende 4 dagen bedragen € 250- per deelnemer.

Zou je willen deelnemen maar is het geld een struikelblok voor je, neem dan contact met een van ons op.

Het is onze intentie dat iedereen alle dagen meedanst. Mocht je een keer echt niet kunnen, dan zou je een ervaren Biodanzadanser kunnen vragen voor jou in de plaats te gaan. Dit in overleg met ons.

 

Voor wie?

Deze bijzondere groep is geopend voor iedereen met Biodanza ervaring.

We dansen graag met een intieme groep van 15 tot 30 deelnemers, zowel mannen als vrouwen.

 

Lunch

De lunch doen we gezamenlijk, we vragen jullie allemaal iets voor een heerlijke  lunchtafel mee te nemen.

 

Locatie

De locatie is de Balzaal in Gouda. Groen van Prinsterersingel 44 Gouda.

 

Aanmelden

Mail  info@dansenleef.nl

Meer info: Bel Geny Wuestman (06-50569383) of Ingrid Steen (06-34651609)

Wij zijn Biodanza docenten met ruime ervaring en hebben extra trainingen gevolgd als: Identiteit en Eigenwaarde, Biodanza in de Natuur en Continued learning  en Vier dieren en vier elementen van Antonio Sarpe.