Geny

Geny Wuestman Biodanza docent Gouda Al mijn hele leven heb ik een passie voor dansen en toen ik in januari 2007 Biodanza ontdekte was ik daar verrukt van. Ik vind het fantastisch dat ik helemaal mezelf kan zijn: creatief, sexy, vitaal, krachtig, zacht, liefdevol, hemels en aards. Ik dans mijn eigen dans, hoef geen pasjes te oefenen en uit mijn hoofd te leren, maar laat me leiden door de door de Biodanzadocent, de muziek en mijn gevoel. Tijdens een Biodanzaworkshop ervaar ik altijd veel plezier, verbondenheid met de andere dansers en vaak ook universele liefde.

Eén van mijn andere passies is mensen samen brengen, proberen bij te dragen aan een gelukkiger leven. Ik heb daarom de opleiding tot Biodanzadocent gevolgd en geef sinds 4 jaar les.  Ook nodig ik in De Balzaal regelmatig andere Biodanzadocenten uit uit binnen en buitenland uit. Het is geweldig om iedereen beter te leren kennen, les te krijgen van zoveel Biodanzadocenten, anderen daarvan te laten genieten en zo bij te dragen aan het verspreiden van Biodanza.

Inmiddels geef ik les aan vier wekelijkse Biodanzagroepen, tijdens dansdagen (met twee vivencia’s: Biodanzaworkshops),  speciale dansavonden op zaterdagen,  speciale dagen zoals Kerstavond en Hemelvaartsdag en tijdens vakanties in Oene op de Veluwe of in Spanje.

Mijn derde passie (ik niet kan het niet laten) is: telkens iets nieuws verzinnen. Van concepten voor workshops en de smulspeeddate en hapjes als fooddesigner tot honderden kindertraktaties, verkleedkleren, grafische ontwerpen en  boeken. Zie ondermeer GenyTrakteert.nl

Ach, en er is nog zo veel meer: andere manieren om me te uiten, mensen te verbinden en creatief te zijn, zoals het organiseren van Daten ‘zonder oordeel’ aan singles of Ecstatic dance, schilderen en schrijven, rust vinden in de natuur of in mezelf, familie en vrienden om me heen, lol hebben, lief hebben, beminnen… Wie houdt er niet van?

Meer over Biodanza met Geny

Meer over de locatie: De Balzaal

Volg mij op Twitter :

Facebook pagina van de Smulspeeddate

Facebookpagina van GenyTrakteert

TraktatieBlog van Geny

Biodanza wekelijkse groep met Geny en Ingrid…. Dans en Leef!

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.