oktober 2018 tot mei 2019 Biodanza Jaargroep voor iedereen

vier Biodanzadagen voor iedereen

Liefde……wat anders? Misschien zeg je “nou heel veel hoor” of roep je “ja niets anders natuurlijk want alles draait om liefde.”  Natuurlijk hebben jullie beiden gelijk. Maar als we verder in-tunen  kunnen we zeggen dat in ons allemaal een diep verlangen zit naar liefde. En liefde …..wat is dat dan eigenlijk? We hebben allemaal onze eigen versie hierover maar samengevat zou je kunnen zeggen dat liefde een positieve emotie is, een positieve stroom binnen in jou die we herkennen in diepe gevoelens van dankbaarheid, blijdschap, geluksgevoelens, houden van gevoelens en alle andere positieve gevoelens.

Als we deze emoties van liefde ervaren wordt ons leven lichter, zachter, makkelijker, opener, meer sexy, rijker en voller. Hoe graag we ook willen dat een ander mens ons dit schenkt, elke keer blijkt weer dat werkelijke liefde zijn bron vindt binnen in ons zelf. Als we in contact zijn met deze bron gaan we van ons zelf houden en kunnen we verliefd worden op het leven en kan de liefde onbeperkt stromen naar het leven en naar andere mensen.  Dan gaan we leven vanuit liefde en wordt het leven leuker. Ongetwijfeld kennen we allemaal de andere kant in ons, een kant waarin niets stroomt en liefde een werkwoord lijkt waar je hard voor moet vechten. Daar regeert onze emotie van angst en ervaren we emoties als afzondering, jaloezie, afgunst, haat, ruzie maken, bekvechten, roddelen, niet gunnen en alle andere negatieve gevoelens. Ze maken ons leven zwaar.

In 2018 en 2019 organiseren Geny en Ingrid, 2 bevlogen biodanza facilitators, 4 verdiepende dansdagen die verbonden zijn met dit thema met als doel om ons op een steeds dieper level te openen voor de stroom van liefde in ons. Onze uitnodiging is om ze allemaal mee te dansen. Elke keer kun je je dan verder bewegen in de onuitputtelijke bron van de liefde. Wil je je liever per dansdag aanmelden dan kan dat ook.

Of je deze bron van liefde nou vaak, soms of bijna nooit ervaart, het zal een verrijking zijn voor je leven om hieraan deel te nemen.

  1. 7 oktober
  2. 11 november 2018
  3. 13 januari 2019
  4. 31 maart 2019

€ 180,- vroegboekprijs

€ 200,- voor alle dagen

€ 55,- losse dag