31 maart 2019 ‘Love will lead us on’ 4e dag ‘Ware liefe’

‘Ware liefde’

31 maart 2019: Love will lead us on

De vierde dag van vier Biodanza dagen voor iedereen met Biodanzaervaring, ook losse dagen mogelijk.

In ons allemaal zit een diep verlangen naar liefde. Echte, ‘ware’ liefde.  We hebben allemaal onze eigen ideeën hierover.  We herkennen het in diepe gevoelens van dankbaarheid, blijdschap, geluksgevoelens, houden van gevoelens en alle andere positieve gevoelens. Echt woorden vinden om het naar waarheid te definiëren is vooral voer voor verlichte dichters. Wij doen het liever in de dans….

Als we deze emoties van liefde ervaren wordt ons leven lichter, zachter, makkelijker, opener, sexier, rijker en voller. Hoe graag we ook willen dat een ander mens ons dit schenkt, elke keer blijkt weer dat werkelijke liefde zijn bron vindt in ons zelf. Als we in contact zijn met deze bron kunnen we van ons zelf houden en zelfs verliefd worden op het leven. Wie dat bereikt ervaart een staat van moeiteloosheid  waardoor het leven lichter en leuker wordt.

Veel mensen weten hoe het is omdat ze ook de opponent kennen: angst. Als die zich aan dient stroomt er niets en ons leven voelt zwaar. Liefde lijkt dan een ver, iets waar je hard voor moet knokken.

Locatie

  • Het vijfde huis
  • Nieuwe Gouwe Westzijde 2
  • 2802 AN Gouda

Tijden 

  • Vanaf 10.00 uur staat er iemand bij de deur om je te ontvangen en kun je aankomen met een lekker kopje koffie of thee.
  • We starten om 10.30 uur en eindigen de dag om circa 17.30 uur

Prijs

€ 55,-  Het bedrag  mag je vooraf overmaken op  overmaken op NL12INGB0004700909 t.a.v. Geny SW of contant meenemen.

Neem je iets lekkers mee om te delen voor een gezamenlijk buffet? Serviesgoed, bestek en keukenapparatuur zijn aanwezig.

Aanmelden

Mail  info@dansenleef.nl

Meer info: Bel Geny Wuestman (06-50569383) of Ingrid Steen (06-34651609)

Wij zijn Biodanza docenten met ruime ervaring en hebben extra trainingen gevolgd onder meer: Identiteit en Eigenwaarde, Biodanza in de Natuur en Continued learning  en Vier dieren en vier elementen van Antonio Sarpe.

Super als je er bij bent!

Lieve groet,
 
Geny en Ingrid
Bel Geny Wuestman (06-50569383) of Ingrid Steen (06-34651609)