6 januari 2018 Biodanzafestival in Djoj

Dit festival is echt de moeite waard! Je kunt deze middag en avond drie Biodanza workshops volgen. Telkens kun je kiezen uit 5 workshops. Er zullen dus maar liefst 15 Biodanza workshops worden er gegeven door allemaal verschillende docenten!
‘S avonds verzorgt Geny Wuestman een Biodanza workshop. En ook onder andere Ingrid Steen, Monique Sajet, Maria Vermeeren, Nathalia Liem, Ruud van de Broek, Phoebe Felen, Mariette Reitsma, Lucie van der Veer, Els Boon, Miranda van Keuklen, Vera Reijns, Nanna Adams en Hans Gierkink, en Harrie van Ballegooij zullen een workshop verzorgen.

DE KRACHT VAN BIODANZA

“Leren dat leven een kunst is
Het lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart
Je eigen talenten ten diepste ontwikkelen
De ware menselijke kwaliteit hervinden
Dat is BIODANZA !”

Biodanza is het herontdekken van jezelf door middel van muziek, dans en beweging. Biodanza gaat over voelen en ervaren: uit je hoofd, in je lijf. Contact is een essentieel onderdeel van Biodanza, contact met jezelf, de ander en de groep.
Respect, verbinding, veiligheid en plezier zijn daarbij belangrijk.
Danservaring is niet nodig, iedereen kan de dansen en oefeningen doen vanuit zijn eigen mogelijkheden. Je danst op zachte schoenen of blote voeten en in kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen.
Biodanza brengt je stapje voor stapje in contact met jouw natuurlijke vermogens van genieten, speelsheid, warm contact,creativiteit en verbondenheid.

Ons Festival is bedoeld om met Biodanza kennis te maken in een veilige omgeving en Biodanza nog meer te ervaren als wat je al doet. Door het diverse aanbod van docenten en workshops kun je proeven wat jou aanspreekt. Je mag je onderdompelen in een oceaan van ervaringen en ontmoetingen.

Tijdens dit Festival kun je deelnemen aan kennismakingsvivencia’s (workshops) en verdiepingsvivencia’s.
Het bijzondere aan dit Festival is ook dat iedereen kennis kan maken met verschillende docenten en om nieuwe mensen te ontmoeten.

Dus….. laat je verassen tijdens dit unieke evenement.

Tijdens dit Festival worden in 5 grote zalen van Djoj in totaal 15 vivencia’s gegeven door een keur aan docenten, die allen de opleiding succesvol hebben afgerond. Er worden 15 verschillende soorten vivencia’s gegeven met verschillende thema’s. Iedere docent brengt zijn/haar eigen unieke persoonlijkheid in.

Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom in Djoj. Je wordt in zaal 10 verwacht, waar je je kunt opgeven voor 3 van de vijftien vivencia’s met wisselende thema’s en/of een lezing over specifieke onderdelen van Biodanza. De vivencia’s vangen aan om 13.30 tot 15.30 uur, van 16.00 tot 18.00 uur en van 20.00 tot 22.00 uur.

Tussendoor relaxen? Een aantal ruimtes zijn hier speciaal voor ingericht.

Kosten van deze complete dag is € 50,-. Er kunnen max. 150 mensen deelnemen. Voor € 5,00 kun je tijdens het Festival koffie of thee gebruiken en voor € 10,00 van een heerlijk vegetarisch diner genieten.

Hier kun je je aanmelden

This entry was posted in Eerdere evenementen. Bookmark the permalink.