23 maart 2019 Biodanzafestival in Djoj Rotterdam

Biodanza, een feest van verbinding

Elkaar ontmoeten in de dans in plezier en zachtheid,verbinden met gelijkgestemden, gezellig samenzijn met lekker eten. Genieten van diverse soorten dansworkshop van een keur aan fantastische docenten uit het hele land: Agnes Neus, Denny van Dop,Erica Nap, Geny Wuestman, Hannie Burgmeijer,Jose Sloot, KIm van der Klis, Merel Sloot, Monique Sajet,Nathalia Liem, Phoebe Felen en Nanne Vervoordeldonk. Allen met hun eigen specialiteiten en kwaliteiten maken deze dag tot een feest van verbinding.

Programma:
12.30 uur ontvangst en inschrijven voor 3 workshops van anderhalf uur met minimaal een uur pauze tussen de workshops om te integreren. In de gezellige bar kun je genieten van koffie, thee en water.

13.30-15.00 uur workshops
15.00-16.00 uur pauze
16.00-17.30 uur workshop
17.30-19.30 uur langere pauze voor relaxen en diner
19.30-21.00 uur workshops
21.00-22.30 uur chillen in de bar

Gedurende elk blok vinden er 4 workshops plaats. Een van deze vier workshops is geschikt voor beginners, heb je nog geen ervaring met Biodanza en wil je ervaren wat het is voor jou? Dan is dit festival een geweldig event nader kennis te maken. Heb je ervaring, dan is het heerlijk je te verbinden en je onder te dompelen in een dag vol dans en ontmoetingen.
Geniet van een heerlijk vegetarisch diner tussen 17.30 tot 19.30 uur. Graag van te voren opgeven en ter plekke afrekenen.Het is ook toegestaan zelf eten mee te brengen of te dineren in een restaurant in de omgeving. Er is een chill-ruimte om tussen de workshops te relaxen. Na de laatste workshop genieten we na in de bar.

Prijs:
€ 60,- indien je online boekt en betaald. Aan de deur betaal je € 65,- contant. Alle prijzen zijn incl. koffie/thee de hele dag. Let op! Djoj heeft geen PIN automaat, dus graag gepast betalen! Diner €10,- wel hier opgeven maar pas betalen bij binnenkomst!

Hier vind je het programma

Klik hier om je in te schrijven