17 april 2018 (gratis*) Open Biodanzales op dinsdagavond


7e Nationale Biodanzaweek van 15 t/m 22 april 2018

Biodanzadocent Geny Wuestman nodigt je uit voor een open Biodanzales In Gouda

Op dinsdagavond 17 april Gratis* proefles van 20.00 – 22.00 uur
De Nationale Biodanzaweek is een mooi moment om kennis te maken met Biodanza. Iedereen die nieuwsgierig is of zich wil laten verrassen door dit prachtige systeem kan dit nu zelf gaan ervaren.

Waarom deze Nationale Biodanzaweek?

De bedenker van Biodanza, Rolando Toro Araneda (1924-2010), had als droom om “de hele planeet te laten dansen”. Inmiddels heeft Biodanza zich over de gehele wereld verspreid, ook in Nederland.

Biodanzadocenten door heel Nederland willen graag hun steentje bijdragen om deze droom te realiseren en nodigen iedereen van harte uit om tijdens deze week kennis te komen maken met Biodanza.

Biodanza helpt je om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen en werkt met een combinatie van muziek, beweging en emotie. In de dans ontdek je de beste kanten van jezelf, anderen en het leven. Je beweegt op jouw eigen manier. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. En in dat contact gebeurt het … zonder woorden.

Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf?

Kom dan tijdens de Nationale Biodanzaweek kennismaken met Biodanza!

Opgeven (niet verplicht) en meer informatie: www.dansenleef.nl , geny@danseneleef.nl of bel Geny Wuestman (06-50569383)

De lessen vinden plaats in De Balzaal van de voormalige Prins Willem Alexander kazerne in Gouda

Meer informatie en prijzen (na deze les) vind je hier.

Rolando Toro “De dans is de ideale manier om lichaam en ziel te integreren en kon alle deelnemers geluk, tederheid en kracht doen voelen. Dit alles wilde ik met vele mensen delen. Uit deze ervaringen en gevoelens is het verlangen ontstaan om kleine groepen te vormen om te dansen zingen en elkaar te ontmoeten bij muziek. Biodanza was en is een manier van samenleven met schoonheid.” (citaat uit het boek Biodanza, Rolando Toro)

Warme groet, Geny

* Deze lessen zijn gratis voor mensen zonder Biodanza ervaring en als je iemand meeneemt zonder Biodanzaervaring.

Heb je wel Biodanza ervaring maar wil je ervaren het is om in een wekelijkse groep te dansen? Dan is er voor jou ook een speciale Nationale Biodanza week actie: Je kunt de eerste drie keer komen dansen voor € 30,-  of 10 keer voor € 95,- (Deze actie is normaal gesproken alleen voor beginnende Biodanza dansers)

meer info over de dinsdagavondgroep