16 feb.18 Valentijnsbiodanza voor liefdeskoppels

Valentijnsbiodanza voor liefdeskoppels

Vrijdag 16 februari 2018

20.00u – circa 22.15 uur

Ontdek elkaars mannelijke en vrouwelijke kracht

Een romantische Valentijnsavond om samen met je geliefde heerlijk te zwieren over de dansvloer. Dansend gaan jullie op ontdekkingstocht naar nog onbekende kanten van jullie mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. De polariteit tussen yin en yang worden verstrekt door de dansen en de muziek. Meer passie en aantrekkingskracht zijn het resultaat, een bron van geluk voor je relatie.

Danservaring niet nodig

Biodanza werkt niet met pasjes, maar met dansen en dansoefeningen die jullie op je eigen manier in kunnen vullen. Dus als jullie weinig danservaring hebben of bang zijn dat je een keertje uit het ritme danst, dan is dat geen enkel probleem. Maar ook ervaren dansers komen zeker aan hun trekken doordat ze de dansen en dansoefeningen op hun eigen niveau kunnen uitvoeren. Je danst de dansen met je partner en soms op jezelf.

Hoe vergroot je de onderlinge aantrekkingskracht door Biodanza?

Mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten zitten in ieder van ons. De aantrekkingskracht tussen man en vrouw wordt enorm versterkt als je als man je mannelijke kwaliteiten naar voren brengt en als vrouw je vrouwelijke. Bij mannelijke kwaliteiten kun je bijvoorbeeld denken aan leiding nemen, kracht en zelfvertrouwen uitstralen, denken en competitie. Bij vrouwelijke kwaliteiten aan overgave, zachtheid, voelen, sensualiteit en samenwerking.

Zonder de mannelijke en vrouwelijke polariteit kan de aantrekkingskracht zelfs verdwijnen en plaats maken voor het “broer-zus gevoel”. Dat betekent niet dat je gelijk een macho of femme fatale moet worden. Wel is het fijn als je die mannelijke of vrouwelijke kwaliteiten snel naar boven kunt halen, er naar toe kunt schakelen op het juiste moment. We hebben gemerkt dat Biodanza een prachtige plek is om hiermee te experimenteren en te spelen. Een mooie gelegenheid om eens te kijken wat er gebeurd als je die mannelijke of vrouwelijke pool van je extra aanspreekt. Je zult verbaasd staan wat er dan kan gebeuren.

Prijs, aanmelden, locatie en tijd

Datum: vrijdagavond 16 februari 2018

Tijd: 20.00 tot ongeveer 22.15 uur

Prijs: € 15,- per persoon

Locatie: De Balzaal van de Prins Willem Alexander kazerne,

Groen van Prinsteresingel 44

2805 TE Gouda

“De oefeningen zijn echt gericht op jou en je partner samen. Dat vond ik heel leuk. Je leert weer een nieuwe kant van je partner kennen.”

“Ook als je al 10 jaar bij elkaar bent, iets dit een leuke manier om iets te gaan doen dat je allebei niet kent. Dit kan je relatie verdiepen.”

“De sfeer was heel open, veilig en vertrouwd. Ik voelde mij heel vrij om lekker te bewegen.”

Schrijf je in of mail naar geny@dansenleef.nl