14 juli 2018 Biodanza op GOUDasfalt!

Eindelijk buitendansen in Gouda, mijn grote hartenwens gaat in vervulling. We hebben het voor elkaar dat we op de strandjes en het gras van GOUDasfalt mogen dansen. Op 14 juli en op 4 augustus.

Het ziet er naar uit dat de weergoden ons gaan helpen. We rekenen op een prachtige zwoele zomeravond. Die natuurlijk helemaal compleet wordt als jij er ook bij bent.

Dans je met ons mee? Heerlijk in de open lucht op het zachte gras bij de strandjes van GOUDasfalt.

De wind in je haren, de zachte avondzon op je huid, vrolijke muziek afgewisseld met zwoele klanken, lieve mensen om je heen… wat wil je nog meer?

Voorafgaand aan de workshop kun je heerlijk chillen op de strandjes, picknicken of eten bij het strandpaviljoen. Na afloop is er een kwampvuur op het strand!
 
Inloop 19.30 uur
20:00 – circa 22.00 uur Biodanza workshop door Geny Wuestman
 
Voor en na de workshop zorgen we voor thee.
 
En het zou leuk zijn als iemand zijn of haar gitaar meeneemt, zodat we na afloop samen kunnen luisteren of zingen en waarschijnlijk op het strand, want daar is het kampvuur!
 
Prijs € 15,- inclusief thee en water
 
Aanmelden:(niet verplicht, wel fijn) hier op Facebook of mail geny@dansenleef.nl
meer informatie: 06=50569383 en https://liefdeblog.nl/
 
Waar?
 
Kom zo eel mogelijk met de fiets of met het pontj
Gouderaksedijk 32
2808 NG Gouda (Buurtschap Stolwijkersluis)
Een sfeervolle en ludieke locatie! zie : http://www.goudasfalt.nl/
 
Kom zo veel mogelijk met de fiets (kan ook mee met het pontje)
Parkeren alleen op het terrein
Ook bereikbaar met OV en helemaal leuk als met het het pontje gaat!
 
Het pontje GEIN (kosten € 1,-)
vanaf 18.00 uur tot 24:00 vaart hij heen en weer vanaf de kade ter hoogte van de molen ‘t Slot (aan de Nieuwe Veerstal , Gouda) naar de overkant van de Hollandse IJssel (terrein GOUDasfalt)
Mocht het toch die avond net hard gaan regenen (kans is nihiel) , dan wijken we uit naar De Balzaal https://www.debalzaal.nl/ Wordt dan vrijdagavond bekend gemaakt.

Hieronder vind je een impressie. Het filmpje is gemaakt als promotie voor 4 augustus, maar de locatie is dezelfde op 14 juli: