13 januari 2019 ‘Love can build a bridge’ Biodanza dansdag ‘Ware liefde’

13 januari 2019: Love can build a bridge
De derde dag van vier Biodanza dagen voor iedereen met Biodanzaervaring, ook losse dagen mogelijk.
Love can build a bridge*
Between your heart and mine
Love can build a bridge
Don’t you think it’s time?
When we stand together, it’s our finest hour
We can do anything, anything
We’re believing in the power

Zullen we samen bruggen bouwen? We hoeven er niet veel voor te doen. Het enige wat wij hoeven bij te dragen aan de brug is ons te openen voor de liefde, de liefde toe te staan om die brug te bouwen. 

De energie van liefde is misschien wel de grootste verbindende factor die we hebben als mens. Liefde is ons meest kostbare bezit en in ons allemaal aanwezig. Het is tegelijkertijd overal, universeel, onvoorwaardelijke  en alles overstijgend. Liefde is oneindig en kent geen lijntjes, hokjes of afscheidingen. Liefde komt tot haar recht als ze vrijelijk kan stromen. Door de liefde kan je hart zich helemaal openen. Vandaar uit kun je een ongelofelijke innerlijke kracht ervaren en het verlangen om je  te willen verbinden met de ander.
Met ons hart, geopend door liefde, houden we van ons zelf, genieten we van onze overeenkomsten met de ander en waarderen we ook de verschillen. We focussen dan als vanzelf op het mooiste in de ander en gunnen onze naasten het allerbeste zonder onze mening op te dringen. Als de verbinding er is met een ander mens door liefde, dan heeft de liefde een prachtige brug gebouwd en is het haast onvermijdelijk dat je overspoeld wordt door gevoelens van liefde, geluk, kracht en vertrouwen. 
Locatie
De Balzaal van de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne
Groen van Prinsterersingel 44
2805 TE Gouda
We gebruiken de zijingang bij de voorste fietsenrekken. Dan kom je gelijk uit bij De Balzaal.
Vanaf 10.00 uur staat er iemand bij de deur om je te ontvangen en kun je aankomen met een lekker kopje koffie of thee.
We starten om 10.30 uur en eindigen de dag om circa 17.30 uur
Het bedrag € 55,- (of  € 105,- voor twee keer) mag je vooraf overmaken op  overmaken op NL12INGB0004700909 t.a.v. Geny SW of contant meenemen.
Neem je iets lekkers mee om te delen voor een gezamenlijk buffet? 
Serviesgoed, bestek en keukenapparatuur zijn aanwezig.
Hierna is er nog één dag in deze cyclus: op 31 maart 2019: Love will lead us onSuper als je er bij bent!
Lieve groet,
 
Geny en Ingrid
Bel Geny Wuestman (06-50569383) of Ingrid Steen (06-34651609) 
Meer over de cyclus ‘Ware liefde’

In ons allemaal zit een diep verlangen naar liefde. Echte, ‘ware’ liefde.  We hebben allemaal onze eigen ideeën hierover.  We herkennen het in diepe gevoelens van dankbaarheid, blijdschap, geluksgevoelens, houden van gevoelens en alle andere positieve gevoelens. Echt woorden vinden om het naar waarheid te definiëren is vooral voer voor verlichte dichters. Wij doen het liever in de dans….

Als we deze emoties van liefde ervaren wordt ons leven lichter, zachter, makkelijker, opener, sexier, rijker en voller. Hoe graag we ook willen dat een ander mens ons dit schenkt, elke keer blijkt weer dat werkelijke liefde zijn bron vindt in ons zelf. Als we in contact zijn met deze bron kunnen we van ons zelf houden en zelfs verliefd worden op het leven. Wie dat bereikt ervaart een staat van moeiteloosheid  waardoor het leven lichter en leuker wordt.Veel mensen weten hoe het is omdat ze ook de opponent kennen: angst. Als die zich aan dient stroomt er niets en ons leven voelt zwaar. Liefde lijkt dan een ver, iets waar je hard voor moet knokken.
In 2018 en 2019 organiseren Geny en Ingrid, een reeks van vier verdiepende dansdagen die verbonden zijn met dit thema. Het doel is om ons op een steeds dieper level te openen voor de stroom van liefde in ons. En ons te leren afbuigen voor angst. Onze uitnodiging is om met alles te dansen. Elke keer kun je je dan verder bewegen in de onuitputtelijke bron van de liefde. Of je deze bron van liefde nou vaak, soms of bijna nooit ervaart, het zal een verrijking zijn voor je leven om hieraan deel te nemen.
We nodigen je uit om elke dag mee te dansen. Wil je je liever per dansdag aanmelden?  Dat kan dat ook.
Resterende data
13 januari 2019: Love can build a bridge
31 maart 2019: Love will lead us on
Aanmelden Mail  info@dansenleef.nl
Meer info: Bel Geny Wuestman (06-50569383) of Ingrid Steen (06-34651609)
Wij zijn Biodanza docenten met ruime ervaring en hebben extra trainingen gevolgd onder meer: Identiteit en Eigenwaarde, Biodanza in de Natuur en Continued learning  en Vier dieren en vier elementen van Antonio Sarpe.