10 t/m 13 aug 2018 Biodanza vakantie/lang weekend in Oene

10 t/m 13 augustus Biodanza minivakantie/lang weekend in Oene op de Veluwe

Biodanza minivakantie/ Lang weekend op de Veluwe
 10 t/m 13 augustus
Deze minivakantie is volgeboekt!
Lief leven
Ik nog je uit voor een heerlijk weekend ‘lief leven”… Voor het vierde jaar op rij zijn we te gast in het huis, de zaal en vooral ook de tuin van Goos en Heleen in Oene op de Veluwe. Elk jaar raakt het mij weer hoe liefdevol we dan samen zijn, samen leven, samen dansen en samen genieten van en met elkaar. We vormen een een ‘biocentrische gemeenschap’: Het leven staat centraal en alle leven en iedereen mag er zijn. Met het gevoel van éénheid en harmonie dat je waarschijnlijk wel eens ervaart tijdens een Biondazaworkshop, maar dan een lang weekend lang! Kom je met ons lief leven?
 
Minivakantie in Oene
In navolging van de vorige drie jaar bieden we je een lang Biodanza weekend (mini vakantie) arrangement vol pension in de Veluwe. Dat weekend start op 10 augustus en duurt tot en met de maandag de 13e.
 
In dit arrangement wacht je een prachtige biodanza ervaring.
De accommodatie bevindt zich in Epe. De entourage die je daar aantreft is zowel geschikt voor binnen als buiten workshops. In deze periode gaan we natuurlijk vooral voor workshops in de open lucht, heerlijk in een natuurlijke omgeving. We hebben de keuze uit een prachtige tuin (1 ha) met een mooie vijverpartij en een heerlijk Veluws bos op 12 autominuten afstand. Geny heeft de mooiste plekken puur natuur opgezocht om daar een workshop Biodanza in de natuur te verzorgen. Een goed gevulde picknick mand zal daar niet ontbreken.
 
Het programma en de heerlijke omgeving bieden gelegenheid om te ontspannen, tot jezelf te komen, mooie contacten te hebben, te doen waar je zin in hebt en meer.
 
Rob zit als je dat wilt voor je klaar om jouw biografisch verhaal op te nemen. Hij interviewt en filmt je op de villa Felderhof wijze. De mensen die dat vorig jaar gedaan hebben praten er nog steeds over. Je wordt opeens de hoofdrolspeler van de film van je eigen leven.
 
Er is ook ruimte voor aanvullende initiatieven, zoals het maken van muziek. Neem vooral je muziekinstrument mee als je dat leuk vindt. ‘s Avonds gaan we samen genieten bij het kampvuur en daar vind je misschien wel jouw podium voor een muzikale omlijsting!
 
Wat kun je verwachten:
• Weelderige, gevarieerde tuin met wandel, eet en relax mogelijkheden met ongerepte plekken, paadjes met bomen en verschillende grasveldjes om in privacy te dansen met onze groep en zo groot dat je de rust kunt zoeken met op diverse plekken een bankje bij de ven of bijvoorbeeld bij de kippen, kuikentjes, eenden, ganzen of konijnen of het kampvuur ‘s avonds.
Aanvang en eindtijd
Vanaf vrijdag 15.00 uur: inloop gasten. installeren in je kamer /tent neerzetten/ je ruimte verkennen
ca. 18.00 uur aanvang gezamenlijke avond maaltijd, gevolgd door de eerste Biodanza workshop
Maandagochtend om 10.00 uur start de afsluitende Biodanza workshop
 
Adres:
Eperweg 63
8167LG Oene
Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, gemakkelijk te vinden met de auto, voldoende parkeerplaatsen en mogelijkheden tot samen rijden.
 
Aanmelden en meer informatie: geny@dansenleef.nl en 06-50569383
 
Lieve groet, Geny 
Lief leven
 
Ik heb jou lief
Jij bent lief voor mij
 
Met lieve mensen
om mij heen.
 
Met alles wat ik nodig heb
 
Dank je wel

Beelden van de Biodanza minivakantie in2016

oene 2016 2voeten 2
Dansen met je blote voeten in het gras

panorama

gezellig in de tuin

extra plekje

groot vwld met 2 mensne in schaduw boom

zeeën van ruimte, voor privacy of om elkaar op te zoeken

campingkamperen

kampvuurkampvuur

Biodanza in de natuur:

 

 

picknick van ver af

bos met Frank

 

 

 

Kamer (allemaal losse bedden)

Fijne bedden op twee of drie eprsoonskamer

tuin:

 

Tuin met picknicktafels

gezelschap van kippen en elke dag verse eieren

Fijn besloten dansplekje

Veel dansruimte in de tuin

 

de dansruimte:

Zaaltje, waar we kunnen dansen bij slecht weer

Stoel voor Biografisch interview